Појас за ремен со пластика за ТИР

Производител: Bozamet

Резервен ремен за појас за ТИР со завршеток од пластика со цинков слој.


Опис

  • Резервен ремен за појас за ТИР со завршеток од пластика со цинков слој.
  • Должина: 650mm
  • Код: 52.01.45.00