Проѕирен винил кристал - 800 микрони

дебелина
800 µm

Карактеристики

Димензии
ширина (м): 1.37; 1.60
должина (м): 30
Опис
Проѕирен винил кристал со UV заштита. Погоден за лесни еластични прегради, прозорци на шатори и др.
Мекост
46phr
Прозрачен кристал винил Кристал винил со UV заштита споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ