Проѕирен винил кристал - 400 микрони

дебелина
400 μm

Характеристики

Размери
1.37м х 50м

Карактеристики

Опис
Висококвалитетен проѕирен кристал винил со UV заштита. Погоден за лесни, еластични топлоизолациони прегради, прозорци на шатори и др.
Мекост
46phr
Прозрачен кристал винил Кристал винил споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ