Проѕирен винил кристал - 1000 микрони

дебелина
1000 µm

Характеристики

Размери
1.37м х 30м
Опис
Вискоквалитетен проѕирен кристал винил со UV заштита. Погоден за лесни и еластични топлоизолациони прегради, прозорци на шатори, покривање тенди и др.
Прозрачен кристал винил Проѕирен кристал винил споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ