Coated винил фронтлит Banex 440 г/м2

печат
SOLV LATEX
грамаж
440г/м2
оплетка
1000*1000/16*16
приложение
Frontlit

Карактеристики

Димензии
Ширина (см)137, 160
Должина (м)50
Опис
  • Coated винил со мат површина
  • Одлични карактеристики при печатење
  • Добра отпорност на атмосферски влијанија
  • Приложенија: надворешна реклама, светлечки кутии, покривање на различни конструкции и др.
Спецификација
  • Тежина: 440 г/м2
  • Плетка: 1000*1000/16*16
Ламиниран и промазан винил за цифров печат

Coater винил за предно осветлување 440 г/м2

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ