Макетен нож OLFA SAC-1

Производител: OLFA

Нож за хартија, тапети и други материјали


Опис

  • 30-степенски агол на сечилото. Безбедно пренесување, дури и во џеб.
  • Примена: за сечење на тапети, хартија и др. Различна примена во занаетчиството и уметноста.
  • Ножеви: SAB, DKB

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ