Ротирачки нож OLFA RTY-4

Производител: OLFA

Ротирачки нож за хартија и платно


Опис

  • Ротирачки нож 18мм
  • Примена: за сечење на мали детали, апликации, шаблони и др. од хартија и различни ткаенини. Примена: шивачки работилници, занаети и др.
  • Сечила: RB18; PRB18

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ