Ротирачки нож OLFA RTY-2/G

Производител: OLFA

Ротирачки нож за сечење на детали


Опис

  • Мал ротирачки нож 45мм
  • Примена: за сечење на мали детали. Различна примена во шивачките работилници, занаетчии и др.
  • Сечила: RB45