Ротирачки нож OLFA RTY-1/G

Производител: OLFA

Ротирачки нож за сечење на мали детали


Опис

  • Мал ротирачки нож 28мм
  • Примена: за сечење на мали детали. Различна употреба во занаетчиството и уметноста.
  • Сечило: RB28

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ