Макетен нож OLFA CK-2

Производител: OLFA

Нож за сечење на дрво и пластика


Опис

  • Специјално проектирано сечило и држач од нерѓосувачки челик
  • Примена: погоден за занаетчиство, резба на дрво, излети и кампинг, хоби.
  • Сечила: CKB-2

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ