Резервни ножеви OLFA PRB18-2

Производител: OLFA

Резервни сечила за дискови ножеви RTY-4 и PRC-2


Опис

  • Резервни ножеви од нерѓосувачки челик
  • Погодни за сечење на хартија, винил, ткаенина и др.

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ