Резервни ножеви OLFA HOB-1

Производител: OLFA

Резервни сечила за макетен нож OLFA HOK-1


Опис

  • Сечила од нерѓосувачки челик
  • Погоден за сечење на опаковки, најлон, подови настилки, изолации, покривни материјали и др.