Резервни ножеви OLFA CKB-1

Производител: OLFA

Резервни ножеви за макетен нож OLFA CK-2


Опис

  • Резервни ножеви од нерѓосувачки челик
  • Соодветни за различни апликации

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ