Подлошка OLFA RM-IC

Подложка за рязане с метрична решетка

Производител: OLFA

Подлошка за сечење 1.6мм


Опис

  • Двострано користење со исцртани мерки од едната страна
  • Дебелина: 1.6мм
  • Погодна за употреба на ротирачко сечило

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ