Подлошка OLFA NCM

Самовъзстановяващ се подложка за рязане

Производител: OLFA

Самоодржлива подлошка за сечење 3мм


Опис

  • Подлошка со самоодржлива површина за сечење
  • Погодна за употреба на сите Olfa ножеви
  • Дебелина: 3мм
  • Основна зелена боја и сиви линии на мрежата од едната страна, зелена боја од другата. 5cm решеткасти линии за најразлични апликации.

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ