Метална табла - пирамида

тип
за земя

Опис

Димензии
60см/77см
67см/97см
Карактеристики
  • Метална табла - тип пирамида
  • 2 одделни плочи за натписи
  • Материјали: поцинкована лим со заштита
Двустранна табела пирамида

Метална табла за земја

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ