Метален штанд - хоризонтален

тип
за земя

Опис

Димензии
40см/80см
Карактеристики
  • Метален штанд - хоризонтален
  • Материјали: лим 0.8мм и квадратен профил 15/15мм
  • Комплетот содржи декоративни елементи
  • Краците се на долгата страна на таблата
  • На лагер има табли само бела боја
  • * Табли во боја се прават само по претходна нарачка
Метална хоризонтална табела

Метален штанд

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ