Холдери за табли

материал
месинг

Опис

Карактеристики
  • Аглови холдери за табли
  • Материјал: месинг
  • Боја: сребро и злато сјај
Димензии
моделбоја
DN25CP Фи25мм, H=20ммсребро сјај
DN25BG Фи25мм, H=20ммзлато сјај
Ъглов месингов холдер за табели Аголен месинг холдер споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ