Холдер за стакло

материал
месинг

Опис

Карактеристики
  • Холдер за стакло
  • Материјал: месинг
  • Боја: сребро сјај
Димензии
моделбојаD-табла
DS30CPсребро сјајдо 8мм
Перпендикулярен месингов холдер за стъкло Месингов холдер споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ