Холдер сајла CF1-01

материал
месинг

Опис

Карактеристики
  • Mодел: CF1-01
  • Материјал: месинг
  • Боја: сребро
  • За монтажа на сајла 1.5мм за таван или ѕид
Димензии
Дијаметар на основта: 45мм
Декоративен месингов холдер за стоманено въже, модел CF1-01 Декоративен холдер споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ