Дистанцери за табли

материал
месинг и алуминий

Опис

Карактеристики
  • Дистанцери
  • Материјал: месинг и алуминиум
  • Боја: сребро и злато - сјај и мат
Димензии


За модел 1313: ФИ2=8мм; ФИ3=4мм
За другите модели: ФИ2=9.5мм; ФИ3=4.5мм

 

МесингD-таблаБоја
CN1313CP Фи1=13  H=13ммдо 7ммсребро
CN1913CP Фи1=19  H=13ммдо 7мм
CN2519CP Фи1=25  H=19ммдо 12мм
CN1313BG Фи1=13  H=13ммдо 7ммзлато
CN1913BG Фи1=19  H=13ммдо 7мм
CN2519BG Фи1=25  H=19ммдо 12мм
АлуминиумD-таблаБоја
CA1313CP Фи1=13  H=13ммдо 7ммсребро
CA1925CP Фи1=19  H=25ммдо 15мм
CA2530CP Фи1=25  H=30ммдо 22мм
CA1313BG Фи1=13  H=13ммдо 7ммзлато
CA1925BG Фи1=19  H=25ммдо 15мм
CA2530BG Фи1=25  H=30ммдо 22мм
Дистанционери за табели от месинг и алуминий Дистанцери од месинг и алуминиум споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ