Дистанцер за 3D букви

материал
PMMA и PE

Карактеристики

Димензии
Надворешен дијаметар: 20мм
Внатрешен дијаметар: 14мм
Должина: 20мм
Опис
  • Дистанцер од плексиглас (PMMA) и PE за монтажа на 3D букви
  • Чашката (од PE материјал) се навртува со штраф за ѕидот, заоблениот дел се лепи на грбот на обемната буква
  • Монтажата е со притискање до клик на врската - здраво и трајно фиксирање
  • Системот овозможува лесна демонтажа при потреба
дистанционер от плексиглас за монтаж на 3D букви Дистанцер од PMMA и PE споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ