Декоративни капачиња за табели

материал
месинг

Опис

Карактеристики
  • Декоративни капачиња
  • Материал: месинг
  • Боја: сребро и злато - сјај
  • Отвор за штраф: до 5мм
Димензии
сребро сјајзлато сјај
AN15CP  Фи=15AN15BG  Фи=15
AN19CP  Фи=19AN19BG  Фи=19
AN25CP  Фи=25AN25BG  Фи=25
Декоративни месингови капачки за табели Декоративни месинг капачиња споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ