X-банер

тип
X banner

Карактеристики

Димензии
22см/40см
60см/160см
80см/180см
Опис
  • За едно платно со едностранен печат
  • Платното се подига во долниот и горниот крај и се поставуваат капси
  • Сите елементи се во црна боја
  • Препорачана медија: текстил, винил за дигитален печат
Дисплей стойка X-banner за едно платно

Стојка за едно платно со едностранен печат

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ