Заштитна фолија за стакла Reflectiv SEC058

дебелина
200 µm
лепило
перманентно проѕирно
UV
5%
Трајност
15-20г.

Карактеристики

Димензии
Ширина (мм): 1520
Должина (м): 10; 30
Опис
  • Полиестер 200 микрони
  • Лепило: акрилно 25 г/м2
  • Проѕирна фолија
  • Образува мембрана, која го задржува стаклото во истата положба при кршење, во случај на вандализам или експозија
Спецификација
  • Абсорбција на сончевата енергија: 7%
  • Пропусливост на сончевата енергија: 84%
  • Пропусливост на видливата светлина: 89%
  • Одразување на видливата светлина: 9%
  • UV пропусливост: 5%
Употреба
За зашита на општествени места, како банки, училишта, болници, хотели, спортски сали и др.
Защитно самозалепващо фолио за стъкла Reflectiv SEC058

Полиестер (200 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ