Заштитна фолија за стакло Reflectiv SEC054

дебелина
100 µm
лепило
перманентно проѕирно
UV
5%
Трајност
12-15г.

Карактеристики

Димензии
1520мм х 30м
Опис
  • Полиестер 100 микрони
  • Лепило: акрилно 25 г/м2
  • Проѕирна фолија
  • Образува мембрана, која го задржува стаклото во истата положба и при експлозија или вандализам
Спецификација
  • Абсорбција на сончевата енергија: 7%
  • Пропусливост на сончевата енергија: 84%
  • Пропусливост на видливата светлина: 89%
  • UV пропусливост: 5%
Употреба
За заштита на општествени места, како банки, институции, витрини на трговски обекти, училишта, болници, хотели, спортски сали, и др.
Защитно фолио за прозорци Reflectiv SEC054

Полиестер (100 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ