Самолеплива хартија Orapaper 2440

печат
Офсетов печат
дебелина
0,076мм
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
3г.

боја
Fluo-29
Fluo-37
Fluo-39
Fluo-46
Fluo-69

Карактеристики

Димензии

- цел грб
70/100см
- рицуван грб
70/100см

Опис
  • Самолеплива хартија
  • Боја: 5 флуоресцентни со мат површина
  • Листовите се со цел и рицуван грб
  • Погодна за офсет печатење, ласерски принтери и копирни апарати
  • Употреба: печатење на информациски тикери

Самолеплива флуоресцентна хартија за печатење

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ