Самолеплива хартија Orapaper 2240

печат
Офсетов печат
дебелина
0,06мм
лепило
перманентно проѕирно
грамаж
83г/м2
Трајност
2г.

Карактеристики

Димензии
- цел грб
70/50см
70/100см
- рицуван грб
70/100см
Опис
  • Самолеплива хартија
  • Боја: бела со сјајна површина
  • Листовите се со цел и рицуван грб
  • Погодна за офсет печатење, ласерски принтери и копирни апарати
  • Употреба: печат на информациски стикери
Самозалепваща хартия за печат на стикери Orapaper

Самолеплива хартија за офсет печатење

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ