Транспортна лента Oratape MT95

дебелина
155 µm
лепило
removable проѕирно
сила на залепване
средна - MT

Карактеристики

Димензии
33см/50м
50см/50м
100см/50м
122см/50м
Опис
  • Проѕирна транспортна лента базирана на полиетилен
  • Погодна за сите видови катер фолии (мат или сјај)
  • Употреба: сува или мокра апликација на натписи
Документација
Транспортна лента за суха или мокра апликация на надписи Oratape

Проѕирна транспортна лента (155 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ