Транспортна лента Oratape MT80P

дебелина
100 µm
лепило
removable проѕирно
сила на залепване
средна - MT

Карактеристики

Димензии
100см/50м
Опис
  • Проѕирна PVC лента со хартиена основа
  • За неколкукратна употреба на истата
Документација
Апликация на транспортна лента Oratape 80P

Проѕирна PVC лента (100 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ