Текстилна фолија за катер Videoflex Moda

дебелина
300 µm
време за трансфер
15 сек.
натиск
3~4bar
температура на трансфер
150°С

боја
F0035
F0052
F0038
F0046
F0053
F0037
F0039

Карактеристики

Димензии
0.50м/25м
Опис
 • Videoflex Moda - флекс фолија за текстил
 • Употреба: декорација и персонализација на облека и аксесоари - штампи, натписи и др.
 • Сечење на катер и термотрансфер врз необработен текстил (памук, полиестер и смеси од истите)
 • Материјал: PVC со полиестерна подлошка
 • Videoflex Moda Transparent: неутрално и со блесоци за "shade on shade" апликации
Инструкции за апликација
 • Огледално катирање
 • Отстранете го вишокот материјал
 • Поставете ја фолијата врз текстилот со полиестерната подлошка нагоре
 • Трансферирајте со термопреса 15сек при 150°С
 • Отстранување на подлошката: ладно
 • Перење: до 40°С
  • да не се користи белило или други агресивни препарати
  • не се препорачува хемиско чистење
  • материјалот е погоден за центрофугирање
Документација
Плотерен материал за термотрансфер върху текстил

Катер флекс фолија (300 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ