Ламинатор FY MC1600

Производител: F.Y.

Економичен ламинатор 160см


Опис

  • Дијаметар на силиконскиот ламинирачки ваљак - 120мм
  • Рачно задвижување
  • Примена: за студено ламинирање на фолија и плочи со дебелина до 20мм

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ