Препарат за чистење на површини iWRAP

Производител: iWRAP

Пакување: спреј туба 500мл


iWRAP Surface Cleaner - течност за чистење на површини

Характеристики

Описание
  • Етил алкохол: <5%
  • Наменет за: чистење и подготовка на површините пред монтажа на самолеплива фолија, двострано лепливи ленти и т.н.
  • Инструкции за употреба:
    • Напрскајте ја добро површината, врз која ќе се лепи
    • Завршете, потоа избришете ја површината со чиста и сува крпа

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ