Препарат за отстранување на лепило iWRAP

Производител: iWRAP

Пакување: спреј туба 500мл


iWRAP Glue Remover - препарат за отстранување на остатоци од лепило

Карактеристики

Опис
  • Етил алкохол: <5%
  • Намена: ги отстранува остатоците од засушен лепило
  • Инструкции за употреба:
    • Напрскајте ја добро површината, која треба да се прочисти
    • Почекајте го препаратот да дејствува и да ја намали лепливоста на лепилото
    • Отстранете ги остатоците од лепило со сува крпа

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ