Препарат за апликација на фолија iWRAP

Препарат за апликация на самозалепващо фолио

Производител: iWRAP

Пакување: спреј туба 300мл


iWRAP Application Liquid - препарат (гел) за монтажа на фолија

Карактеристики

Опис
 • Етил алкохол: <5%
 • Ја олеснува монтажата на фолијата врз различни површини.
 • Помага да се намали лепливоста напрашина и го олеснува позиционирањето на фолијата
 • Составот на препаратот овозможува максимално добра лепливост кон површината
 • Инструкции за употреба:
  • Напрскајте обилно од двете страни на фолијата и врз површината за лепење.
  • Позиционирајте ја фолијата, потоа отстранувајте ги детергентот и меурчињата од средината кон краевите со шпакла.
  • Откако ќе завршите со лепењето, отстранете ги остатоците од детергентот со сува и чиста крпа.

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ