Екосолвентно мастило Niprint

Производител: Niprint

За принтери сo печатачки глави EPSON DX5, DX6 и DX7


Опис

  • Eкосолвентно мастило
  • Гама на бои: C, M, Y, K
  • Пакување: туба 1 л

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ