Екосолвентно мастило Mimaki

Производител: Mimaki

За широкоформатни принтери со DX5 глави


Опис

  • Екосолвентно мастило
  • Гама на бои: C, M, Y, K
  • Пакување: туба 1 л

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ