Двобоен ABS за CNC

приложение
вътрешно

Карактеристики

Димензии
Дебелина (мм)1.35
Ширина х Должина (мм)600 х 1200
Опис
 • Површина од акрил во боја
 • Погодни за гравирање и сечење на CNC рутер
 • За внатрешна употреба
 • Боја лице/основа:
  • Ефектни
   • злато рифел/црно: SW 225
   • сребро рифел/црно: SW 226
   • злато фрост/црно: SW 255
   • бронза сјај/црно: SW 333
  • Металици
   • злато сјај/црно: FEK 066
   • сребро сјај/црно: FEK 067
   • злато огледало/црно: SW061
   • сребро огледало/црно: SW 114
   • сребро холографско/црно: SW 127
  • Во боја
   • црвено/бело: FEK 001
   • зелено/бело: FEK 002
   • сино/бело: FEK 006
   • бело/црно: FEK 021
   • жолто/црно:FEK 039
   • црно/бело: SW 019
Двуцветни плоскости ABS за обработка на CNC рутери Двобојни плочи од ABS споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ