Двобоен ABS за CNC и ласер

приложение
външно

Карактеристики

Димензии
Дебелина (мм)1.35
Ширина х Должина (мм)600 х 1200
Опис
 • Површина од акрил во боја
 •  Погоден за гравирање и сечење на CNC рутер и ласер
 • За надворешна употреба
 • Боја лице/основа:
  • бело / црно: FEK 276
  • црно / бело: FEK 273
  • сребро сјај / црно: FEK 277
  • злато сјај / црно: FEK 278
ABS плоскости за външно приложение и обработка на CNC и лазер Двобојни плочи од ABS споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ