Фолија за затемнување автостакла Ultrafit VF

лепило
перманентно проѕирно
UV защита
99%

димензии

Ширини (мм)
1524
Должини (мм)
30

Карактеристики

Опис

 

  • Затемнувачка, сонцезаштитна фолија за тонирање на автостакла
  • Хибридна технологија од нано-керамичен материјал со метализиран слој
  • Заштита од UV и инфрацрвени зраци
  • Го намалува одблесокот и загревањето во автомобилот
  • Придава уникатен визуелен ефект на автомобилот
  • Го зголемува комфорот и чувството за дискретност
Спецификација
МоделПропускливост на видимата светлинаБлокиране на UV лъчитеБлокиране на IR лъчитеОтхвърлена слънчева енергия (TSER)
VF 05 Black5%99%86%67%
VF 15 Black16%99%85%64%
VF 35 Black35%99%84%56%
VF 50 Black49%99%76%48%
VF 7071%99%67%38%

 

Документација
Ultrafit VF Carwindow Tint Film Фолија за затемнување и заштита од сонце, апликација врз автостакла. споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ