Ultrafit Advanced Performance

Прозрачно полиуретаново фолио. Гланц. Защитава автомобила от надрасквания и абразивен ефект. Висока UV защита и отлични хидрофобни свойства.

Заштитна авто фолија Ultrafit Supreme Top

дебелина
200 µm
лепило
перманентно проѕирно
ширина
1524 mm
Трајност
10г.

Карактеристики

Структура
Опис
  • Ultrafit AP (Advanced Performance) - проѕирна полиуретанска сјајна фолија
  • Многу растеглива - лесно се монтира врз кривини и рабови на автомобили
  • Самообновувачка (self-healing) површина: дури и поголеми гребнатини се обновуваат лесно, при загревање на фолијата
  • Висока UV заштита и одлични хидрофобни својства
  • Чувствително на притисок лепило (PSA)  - осигурува добро репозиционирање за брза и лесна монтажа
  • Употреба: заштита на автомобилот од гребнатини и абразивен ефект
  • Погодна за целосно облепување на автомобилот или врз одделни детали - браници, прагови, калници, странични огледала и др.
Конкурентни предности
Документација

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ