Ламинат Oraguard 270

температура
-40°C +110°C
дебелина
150 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1260
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Проѕирен PVC ламинат со сјајна површина
  • Намена: заштита од гребење и абразивен ефект при движење на автомобилот
  • Се лепи врз браници, прагови, калници, странични ретровизори и др.
Спецификација
  • Подлошка: силиконизирана крафт хартија - 137 гр/м2
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Сила на лепење: 20 N/25 mm

Характеристики

Документация
Oraguard PPF

Полимерен ламинат (150 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ