ПРИНТЕРИ

Широкоформатни латексови принтери

Производител: RICOH

Широкоформатни солвентни и
еко-солвентни принтери

Производител: AJV

DTG (Direct To Garment) принтери

Производител: RICOH

UV flatbed принтери

Производители: RICOH, InkTec