ТАПЕТИ ЗА ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ


ТАПЕТИ ЗА ПЕЧАТ

Интериорна декорация на стени, рекламна графика, постери и др.

Тапети за печат

Интериорна декорация на стени, рекламна графика, постери и др.

   
  печат
  грамаж
  Тапети за цифров печат Decojet
  печатECO-SOLV
  грамаж150 - 200 г/м2
  Самозалепващ текстил Easy Tex ST600
  печатSOLV LATEX UV
  грамаж
  Самозалепващ тапет Wall Deco Textile
  печатSOLV ECO-SOLV LATEX UV
  грамаж340г/м2
  Структурен тапет VirtuWall Pre-Pasted
  печатSOLV LATEX UV inkjet
  грамаж200 г/м2
  Тапет за цифров печат Hamburg
  печатLATEX
  грамаж180 г/м2