Тарпаулин (ТИР винил) Banex

грамаж
650г/м2
оплетка
1000*1000/20*20

боја
RAL 9016
RAL 1015
RAL 3002
RAL 6026
RAL 5002
RAL 7042

Карактеристики

Димензии
Ширина (см): 250
Должина (м): 50
Опис
ТИР винил за камиони, јахти и други превозни средства. Лакот од едната страна гарантира UV заштита.
Тежина
650 г/м2
Цветен ТИР винил за превозни средства

Висококвалитетен ТИР - камионски винил еднострано лакиран

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ