ПВЦ закопчалка за ТИР винил

ПВЦ закопчалки за ТИР покривала за елипсовидни капси

Пластични закопчалки за ТИР винил


Опис

  • Пластични закопчалки за елипсовидни капси
  • Бои на залиха: бел, син, црвено, зелена, светло сив, беж, кафеав, црн

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ