Проѕирен винил кристал - 500 микрони

дебелина
500 µm

Карактеристики

Димензии
1.37м х 50м
Опис
Проѕирен кристал винил со UV заштита. Погоден за прозорци на шатори, лесни, еластични топлоизолациони прегради, ветерозаштитни завеси и др.

Характеристики

Мекота
46phr
Прозрачен кристал винил Кристал винил со UV заштита споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ