Лента за инструменти за на рака YelloStrap

Лента за китка за инструменти Yellostrap

Производител: YELLOTOOLS

За брза и лесна достапност до инструментите


Опис

  • Брза и лесна достапност до неопходните инструменти
  • Удобна и практична, особено при по-сложени монтажи на скача или скеле
  • Видете ја целата гама на Yellotools тука

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ