Апликатор WallRoller "Chrissi"

Апликатор валяк за самозалепващо фолио

  Производител: YELLOTOOLS

  За апликација на фолии врз релјефни површини


  Опис

  • WallRoller "Chrissi" - апликатор за релјефни површини
  • Погоден за апликација на самолепливи фолии, како LG LD3880 Wall Film и Orajet 3954 Brick Stone Film
  • Разгледајте го каталогот на Yellotools тука

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ