V-образен Нож

V образен нож с различни приставкиНож V-Cut за рязане на паспарту и картонV-образен нож за материали, като картон и паспарту

  Производител: YELLOTOOLS

  За меки материјали, како картон


  Опис

  • V-образен нож сo можност за регулација на длабочината за сечење
  • Погоден за меки материјали, како картон со дебелини од 1мм до 14мм
  • Разгледај ја целата гама на Yellotools тука

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ